Golfen bij De Texelse

Golfbaan De Texelse is een bijzondere golfbaan gelegen in de duinen met waterpartijen en grote greens. Uniek is de Par-3-baan waar ook de beginnende golfer al aardig uit de voeten kan. De ervaren golfer kan zijn hart ophalen op de Par-72-baan met uitdagende hindernissen en veel relief. U speelt in frisse zeelucht en tegen de avond golft U onder het genot van een prachtige zonsondergang. Bij de echte golfkenners roept Golfbaan De Texelse vergelijkingen op met authentieke Engelse en Schotse golfbanen: de zogenaamde ‘links courses’. Deze wereldberoemde golfbanen zijn bekend vanwege hun prachtige ligging in de duingebieden. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan en daar zijn er maar weinig van! Met de juiste windrichting kunt U de zee horen ruisen.

De totale golfaccommodatie bestaat uit:

  • Links Course
  • 18 Holes, Par 72 baan
  • 9 Holes, Par 3 baan
  • Putting green en Chipping ground driving range
  • Fantastisch mooi clubhuis ’t Hanenhuus met restaurant en golfshop
  • Golfschool met PGAH-professionals
  •  

Als huurder van de bungalow krijgt u 30% korting op een greenfee door uw sleutel te laten zien. U kunt online vanuit de bungalow een starttijd reserveren en vervolgens op de fiets of te voet naar de baan gaan. Er is een seniorenochtend en er worden regelmatig toernooien gehouden. De tuin van de bungalow grenst aan afslag 5, dus zo nu en dan zult U iemand af horen slaan vanuit de tuin. Tussen de baan en de tuin zit een waterpartij.

Op de website van de Texelse vindt U meer informatie over de baan, tarieven en de laatste uitbreidingen.

We golven zelf graag een vaak op de golfbaan. We helpen u graag met vragen of twijfels over de mogelijkheden! Kom direct in contact via het formulier achter de onderstaande knop.

Toerisme op Texel

De grootste trekker van Texel is natuurlijk de zee, deze vindt U op slechts 2km van de bungalow. De overige natuur is ook prachtig, op dezelfde afstand vindt U De Slufter, Dit is een fourage gebied voor vogels dat ook in de winter schitterend is. Verder kunt U heerlijk fietsen en wandelen over het hele eiland, een wandeling naar de vuurtoren is goed te doen vanaf De Krim. In het strandpaviljoen heeft U uitzicht over zowel de Noordzee als het wad. Vanaf hier vertrekt tevens ”De Vriendschap”, een boot die U kunt nemen voor een dagje Vlieland.

Leuke dingen om met de familie naar toe te gaan zijn Ecomarehet Biermuseumhet Luchtvaart- en Oorlogsmuseumde Zelfpluktuin en een visje eten in de haven van Oudeschild waar U tevens op zeehondentocht kunt. Texel kent 7 pittoreske dorpjes, Den Burg is het centrum en winkelhart van Texel. Wekelijks is hier een gezellige markt en is het genieten op een van de terrasjes. Een van de leukste dorpjes op Texel is Oosterend, hier zit ook een uitstekende slager, slagerij Maas. Hier zijn ook verschillend galerijen met kunstwerken. Voor een echte badplaats en een ruim aanbod aan cafés, kroegen en discotheken kunt U het beste naar het dorp de Koog.

De Krim

Het vakantiepark De Krim ligt in het noorden van het eiland, voor het dorpje De Cocksdorp. Het is een 5 sterren vakantiepark, met veel voorzieningen voor jong en oud. Zo is er een overdekt zwembad met meerdere glijbanen, whirlpool en solaria, een verwarmd buitenbad. Hierbij is er een professioneel Krim-recreatieteam, kidsclub, een kapsalon en een wasserette. In de ochtend kunt U verse broodjes halen of genieten van de ontbijtservice, later tijdens de dag kunt U langs bij een van de 3 restaurants.

Fiets-, Skelter, Kinderzitjes en bolderwagenverhuur is op het terrein aanwezig. Voor de kinderen is er een gamepoint, slotracebaan en een echt speelschip. Centraal in het park is een enorm houten klimpark en een lasergamehal. Verder is er een minigolf baan, kinderboerderij met manege, 4 bowlingbanen, tafeltennis en een tennisbaan. Regelmatige worden in de bioscoopzaal films gespeeld en theater of muziekavonden georganiseerd.

Zie onderstaand de locatie van Langsteert op de plattegrond van De Krim

Vraag vrijblijvend informatie aan of doe een boeking

Vul het onderstaande formulier in en we komen z.s.m.bij u terug via E-mail!
Liever contact via telefoon? Geef dit dan aan in uw bericht.